A Nagyonnyár Művészeti Alapítvány profilja és tevékenységei

Tevékenység

A Nagyonnyár Művészeti Alapítvány missziója, hogy a minőségi kultúra-fogyasztás feltételeinek megteremtésé-vel, a művészetek eszköztárát használva járuljon hozzá az emberi alkotó-és befogadókészség fejlődéséhez, személyiségünk formálásához, mindennapjaink gazdagabbá tételéhez. Céljaink között szerepel többek között az ifjúság iskolai és iskolarendszeren kívüli művészeti nevelése, tehetséggondozása, környezettudatosságra nevelés, művészetterápia, kortárs képzőművészet népszerűsítése, hagyományos képző-és iparművészeti technikák népszerűsítése.

Támogatás

Alapítványunk támogatásokból fedezi a tevékenységével összefüggő kiadásokat. Ha egyetért céljainkkal, kérjük támogassa Ön is felajánlásával a munkánkat! A támogatásokat a következő számlaszámra várjuk: 11738053-23839900 (forint) Nagyonnyár Művészeti Alapítvány. A támogatásról Támogatói Igazolást állítunk ki (nem adóigazolás, adózási célra nem alkalmas). Banki átutalás esetén a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni az e-mail címet, ahová a Támogatói igazolást küldhetjük. Ha nyári táboroztatási célt támogat, kérjük, az utalás során ne tüntesse fel a táborozó nevét, mivel a támogatásokat csak így tudjuk fogadni!

Ösztöndíj

Alapítványunk fontosnak tartja a kortárs művészeti törekvések támogatását, az alkotótevékenység feltételeinek megteremtését, az alkotások bemutatását, népszerűsítését. Ezért Alapítványunk ösztöndíjprogrammal vesz részt kortárs képzőművészek alkotómunkájának támogatásában, haladó szellemű képzőművészeti alkotások létrehozásában, kiállítások szervezésében.