Akik a nyárból NAGYONNYÁRT csinálnak...

Hegedűs Tibor

Táborvezető / Animáció szak 1. 2. turnus

A Debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban a mozgókép- és animációtervező szak szakvezető tanára vagyok. Nyári táborokat 16 éve szervezek, képzőművészként tevékenykedem.

Aros Éva

Marketing vezető / Festő 1. 2. turnus

Festőművész, reklámgrafikus, médiapedagógus. Jelenleg szabadúszó art direktorként dolgozom főleg művészeti és reklámgrafikai projekteken, emellett képzőművészetet tanítok, hagyományos és digitális festészettel foglalkozom és illusztrálok.

Danka Attila

Grafika 2. turnus

A Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola tanára vagyok. 2001 óra tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének és kezdetektől a Szolnoki Képzőművészeti Társaságnak. Elsősorban képgrafikával foglalkozom, de emellett festek és kollázsokat is készítek.

Sinka Péter

Művész leszek! 2. turnus

A Szolnoki Széchenyi István Gimnáziumban tanítok vizuális kultúrát, a Szolnoki Művésztelep tagjaként pedig hivatásszerűen foglalkozom képzőművészettel, elsősorban képgrafikával.

Kurucz Tímea

Kreatív térépítés 1. turnus

A Budapest Fasori Református Kollégium Julianna Iskolájában tanítok matematikát, rajzot, digitális kultúrát és technikát. Mindezek metszéspontjaként a kreatív téralakítás lehetőségeit mutatom meg az érdeklődő gyerekeknek. Képzőművészként sokszorosított grafikákat készítek.

Maldrik Gábor

Tűzzománc 1. turnus

A jászfényszarui IV. Béla Katolikus Általános Iskola és AMI vizuális kultúra tanára vagyok. Iskolákban, művésztelepeken, kézműves alkotótáborokban különféle zománctechnikákat oktatok a zománcművészet iránt érdeklődőknek.

Szilágyi Rudolf

Streetart, 2. turnus

Mazsaroff-díjas aktív képzőművész, Az EGRI MÉDIA ÉS DESIGN INTÉZET művésztanára vagyok. Rendszeresen tanítok táborokban, workshopokon, mint vezető pedagógus. Számos hazai és nemzetközi kiállításon vettem részt (Japán, India, Finnország, Románia). A képzőművészet mellett főként animációk, klipek, reklámgrafikák készítésével foglalkozom.

Börcsök Attila

Grafika 1. turnus

A debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola képző- és iparművészeti tagozatának vezető művésztanára vagyok. Grafikusművészként rendszeresen veszek részt hazai és nemzetközi kiállításokon, művésztelepeken.

Pelikán Panna

Animáció 1.2.turnus

A Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium diákja vagyok 4. éve, mozgókép-média szakon tanulok jelenleg is, de az illusztráció és karaktertervezés a legnagyobb szívügyem. Kiskorom óta hű Nagyonnyár táborozó vagyok és tavaly óta tanársegédként is segítem az animációs tábor munkáját.