9-18 éves gyerekeknek és 18-25 éves fiataloknak

ANIMÁCIÓ

Ha karakterekben, történetekben gondolkodsz és életre keltenéd képzelt világod, itt a helyed! Ez a lábam, amin állok, kezemmel meg animálok.

Bővebben

FESTŐ

Ecsetek sorakoznak az asztalodon és színekkel álmodsz? Imádsz nyakig festékes lenni és festeni bármivel, bármire? Fessünk együtt a Körös-parton!

Bővebben

GRAFIKUS

Linómetszőkés a választott fegyvered? Fekete-fehérben látod a világot?Nyomást érzel, hogy folyton rajzolj? Nyomasd a grafika táborban!

Bővebben

KREATÍV TÉRÉPÍTÉS

Szeretsz mindenféle talált tárgyból egy új objektumot létrehozni? Szívügyed az újrahasznosítás? Hajlítsd velünk a teret a térépítő táborban!

Bővebben

STREETART

Lázadó vagy és szereted feszegetni a művészet határait? Festékspray flakonnal alszol és imádod a grafittit? Fújj velünk a streetart táborban!

Bővebben

TŰZZOMÁNC

Imádod az egyedi ékszereket? Hevít a lelkesedés hogy kipróbáld az egyedi tűzzománc technikát? Izzíts velünk tűzzománc táborunkban!

Bővebben

MŰVÉSZ LESZEK!

Már az oviban is festékpaca volt a jeled? Felvételire készülsz és jól jönne a segítség? Szükséged lenne egy szuper portfólióra? Készülj velünk!

Bővebben

MŰVÉSZTELEP

Kinőttél a gyerektáborból de nem bírod Nagyonnyár nélkül? Kreatív tábori élmények 18-25 éves fiataloknak csak saját felelősségre:)

Bővebben