FESTŐ

Festő tábor bemutatása

Ecsetek sorakoznak az asztalodon, és színekkel álmodsz? Imádsz nyakig festékes lenni és festeni bármivel, bármire?


Festő táborunkban a helyed!

Idén a festő csapat folytatja kreatív kalandozását a festői technikák között, de ha van kedved, kipróbálhatod a grafikus programot is, hiszen nálunk mindegy hogy színes vagy fekete-fehér, festék vagy nyomdafesték, kedved szerint mindent kipróbálhatsz.

Elleshetsz tippeket, trükköket, használhatsz különleges anyagokat, izgalmas kombinációkat...MINDENNEL ÉS MINDENRE (IS) ALKOTUNK MAJD!

Feladataink idén a RITMUS szlogen jegyében zajlanak. FESTŐ PROGRAMUNK során megtudhatod hogy működik a BIO-RITMUSOD, játszunk FOLT- ÉS VONALRITMUSSAL. megfejtjük a FÁK ÉS A TERMÉSZET RITMUSÁT,  készítünk diptichont és egyedi könyvjelzőt. Sodródunk A KÖRÖS RITMUSÁVAL és két csobbanás közt lefestjük azt. Összetörjük a világot hogy SZÍNES PRIZMÁBAN lássuk.  MEGFESTJÜK A ZENÉT és városi sétára is indulunk, hiszen Gyula idén is VÁR. Nyomatunk pólóra, képfelszínre és kilépünk a térbe, hogy felfedezzük a TEXTÚRÁK RITMUSÁT! 

Látványos, változatos és kreatív feladatokon keresztül megmutathatod Önmagad, megvalósíthatod a legőrültebb ötleteidet. Aros Éva festőművész útmutatása segít hozzá, hogy megmutasd színes egyéniséged és megtaláld gondolataid, vizuális ötleteid kifejezéséhez leginkább illő technikát. Ha van kedved, betekinthetsz a másik tábor programjába és kipróbálhatod magad egyéb technikákban is. A tábor végén záró kiállításon mutatjuk be az elkészült munkákat, melyeket haza is vihettek.

A legjobb munkákat, a legszorgalmasabb alkotókat idén is díjazzuk.

FESTŐ táborunkhoz nem szükséges különösebb előképzettség. A lényeg, hogy érdekeljen, és ne idegenkedj az ecsettől, festéktől! Tippjeinkkel garantált a sikerélményt és a látványos végeredmény. Az alapoktól kezdve tanuljuk meg a képépítés lépéseit a vázlatrajztól kezdve a folyamatos fejlesztésen keresztül a befejezésig. Ha már nem vagy kezdő, akkor is megtalálod a személyedre szabott érdekes kihívásokat! Mindenki saját stílusában, tempójában, habitusának megfelelő módon művészkedhet, mert jelszavunk továbbra is: MINDENKI ÚGY ALKOT AHOGY AKAR, DE ÉN IS!


Turnusok:

1. turnus: 2024. július 7-13. - Aros Éva
2. turnus: 2024. július 13-19. - Aros Éva

Árak 

(előzetesen kalkulált árak, a közvetített szolgáltatások (szállás, étkezés) esetleges további árváltozásának függvényében minimális változás még lehetséges)

Teljes ár: 91.000 Ft (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Barát- és testvér- és visszatérő kedvezménnyel: 85.000 Ft /hét (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Duplázó kedvezménnyel: 85.000 Ft/hét (mindkét hétre beiratkozás esetén)

Napközis teljes ár (Gyula környékieknek): 65.000 Ft (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)
Napközis ár barát és testvérkedvezménnyel (Gyula környékieknek): 60.000 Ft /hét (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)

(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori bőséges étkezést házias jellegű ételekkel, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)


JELENTKEZEM A FESTŐ TÁBORBA