MŰVÉSZTELEP

Nagyonnyár művésztelep

Kinőttél a gyerektáborból, de nem bírod Nagyonnyár nélkül? 


Van egy saját projekted, amit szívesen megvalósítanál? Szívesen vennél szakmai iránymutatást vagy csak egy jó helyet és jó társaságot, ahol szabadon alkothatsz? Megbeszélnéd a kérdéseidet a Művészetről, a Világmindenségről és Mindenről tapasztalt művészekkel? 

Neked találtuk ki a Nagyonnyár Művésztelepet! 

Idei újdonságunk a Nagyonnyár Tábor társrendezvénye, ami a táborral párhuzamosan, azzal egyidőben és azonos helyszínen, de kötetlenebb körülmények közt kerül megrendezésre.

Szívesen várjuk a régi Nagyonnyár "veteránokat" és a 18-25 éves kreatív, művészlelkű, vagy a művészet iránt fogékony, esetleg művészeti felsőoktatásban tanuló, vagy éppen oda felvételizni készülő kreatív érdeklődésű fiatalokat.

Ha megtetszik egy feladat, vagy szeretnél csatlakozni egy vagy több tábor programjához, szívesen látunk, de ha önállóan dolgoznál és a saját projektedhez, ötletedhez szeretnél szakmai tanácsot vagy professzionális eszközöket, anyagokat, arra is lesz lehetőséged! 

Ha a művész pálya vonz és szeretnél felvételizni felsőoktatási intézménybe vagy érettségi utáni művészeti képzésbe, itt lehetőséged van a portfolió összerakására és folyamatos szakmai konzultzációra.

Mivel a művésztelep résztvevői már nagykorúak, nyilván nem gyerekként kezeljük öket (ld. takarodó:) de kérünk mindenkit a kultúrált együttélés szabályainak és a tábor házirendjében a rájuk vonatkozó pontok betartására. 

Turnusok:

1. turnus: 2024. július 7-13. 

2. turnus: 2024. július 13-19. 

Árak 

(előzetesen kalkulált árak, a közvetített szolgáltatások (szállás, étkezés) esetleges további árváltozásának függvényében minimális változás még lehetséges)

Teljes ár: 91.000 Ft (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Barát-, és testvérkedvezménnyel, vagy visszatérő kedvezménnyel: 85.000 Ft /hét (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Duplázó kedvezménnyel: 85.000 Ft/hét (mindkét hétre beiratkozás esetén)

Napközis teljes ár (Gyula környékieknek): 65.000 Ft (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)
Napközis ár barát-, és testvérkedvezménnyel (Gyula környékieknek): 60.000 Ft /hét (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)

(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori bőséges étkezést házias jellegű ételekkel, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)

JELENTKEZEM A NAGYONNYÁR MŰVÉSZTELEPRE