ANIMÁCIÓ

ANIMÁCIÓS TÁBOR

Itt megtudhatod, amit soha, senkitől nem mertél megkérdezni: hogyan készülnek az animációs filmek, hogyan tervezik a karaktereket, hogyan élik túl a rajzfilmhősök a legextrémebb helyzeteket?


Animációt bármiből lehet csinálni. Elég hozzá néhány tárgy, rajzlap és ceruza, vagy festék. Plusz egy fényképezőgép. Na meg számítógép, vagy okostelefon a képek összefűzéséhez, szerkesztéséhez. A lényeg mégis az ötlet és a látásmód, ahogyan a fantáziád életre kelti a rajzokat és a tárgyakat. Hiszen Te írod a történetet, általad telnek meg élettel a formák és mozdul meg a képzelt világ. Animációs foglalkozásainkon megismerkedhetsz a karaktertervezés, a storyboard rajzolás szempontjaival, alapvető mozgástípusok ábrázolásával, az időzítés, a dinamika fontosságával. Készíthetsz filmet papírkivágásos, vagy átvilágítós technikával, stop motion gyurma-, vagy bábfilmeken mutathatod meg filmes ötleteidet. Legó- és trükkfilmek, pixilláció, festményfilm és még sorolhatnánk a sok animációs technikát, amivel dolgozhatsz. A felvételeket akár saját okostelefonoddal is lefotózhatod és szerkesztheted a Stop Motion Studio nevű alkalmazással. Az egyhetes tábor alatt igyekszünk minél több nézőpontból megmutatni az animáció izgalmas világát, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő kifejezésmódot. Nem baj, ha nem vagy profi rajzos, mindenkinek segítünk! Megmutatjuk, hogyan fotózd be a munkád, hogy készíts háttérhúzást, hogyan mozgasd a karaktered. A stop motion animációk felvételénél segítségül hívjuk a transzparens megjelenítést, a szerkesztőrácsot és a világítási trükköket. Az elkészült munkákat felhőtárhelyre töltjük fel, ahonnan letölthetitek, videószerkesztő segítségével tovább szerkeszthetitek, effektezhetitek.

Turnusok:

2024. július 7-13. - Hegedűs Tibor, Pelikán Panna
2024. július 13-19. - Hegedűs Tibor, Pelikán Panna

Árak 

(előzetesen kalkulált árak, a közvetített szolgáltatások (szállás, étkezés) esetleges további árváltozásának függvényében minimális változás még lehetséges)

Teljes ár: 91.000 Ft (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Barát- és testvér- és visszatérő kedvezménnyel: 85.000 Ft /hét (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Duplázó kedvezménnyel: 85.000 Ft/hét (mindkét hétre beiratkozás esetén)

Napközis teljes ár (Gyula környékieknek): 65.000 Ft (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)
Napközis ár barát és testvérkedvezménnyel (Gyula környékieknek): 60.000 Ft /hét (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)

(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori bőséges étkezést házias jellegű ételekkel, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)

JELENTKEZEM AZ ANIMÁCIÓ TÁBORBAImage caption