KREATÍV TÉRÉPÍTÉS

Kreatív térépítés tábor bemutatása

Fejleszd térbeli gondolkodásodat játékos, kreatív feladatokkal!


Kipróbálhatod az építészeti makettezés anyagait, technikáit, és a környezetünkben termelődő “szemét” művészeti célú felhasználását.

A kurzusban olyan feladatok megoldásában tanulhatsz új módszereket, amelyek szélesítik a látókörödet, új fogalmakkal ismerkedhetsz, betekintést adnak több művészeti ágba is, mint a land-art, organikus építészet, tájépítészet, kerttervezés, design, belsőépítészet.

Szeretsz labirintust rajzolni? És ha építész lennél? - mindenesetre szeptembertől a térgeometria feladatok is jobban mennek majd, de nem matekozunk, az kizárt!

Szeretsz otthon mindenféle talált tárgyból egy új objektumot létrehozni, olyat, amilyen eddig sohasem létezett? A Te kezedbe való igazán a ragasztópisztoly!

Kiszeded a szemetesből a használt kávékapszulát, hátha jó lesz még valamire? Megértünk! Festékszóró sprayt is kapsz hozzá, hogy műved átlényegüljön, új értelmet nyerjen! Mindent újrahasznosítunk! Még azt is!

Turnusok:

1. turnus: 2024. július 7-13. - Kurucz Tímea

Árak 

(előzetesen kalkulált árak, a közvetített szolgáltatások (szállás, étkezés) esetleges további árváltozásának függvényében minimális változás még lehetséges)

Teljes ár: 91.000 Ft (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Barát- és testvér- és visszatérő kedvezménnyel: 85.000 Ft /hét (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Duplázó kedvezménnyel: 85.000 Ft/hét (mindkét hétre beiratkozás esetén)

Napközis teljes ár (Gyula környékieknek): 65.000 Ft (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)
Napközis ár barát és testvérkedvezménnyel (Gyula környékieknek): 60.000 Ft /hét (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)

(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori bőséges étkezést házias jellegű ételekkel, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)


JELENTKEZEM A TÉRÉPÍTÉS TÁBORBA