MŰVÉSZ LESZEK!

Művész leszek! tábor bemutatása

Már az oviban is festékpaca volt a jeled?


Firkáktól hemzseg a matekfüzeted? Úgy érzed, tele van a fejed képekkel, amiket muszáj kiadnod magadból? Sajátosan látod a világot és képes vagy a jelenségek mögé nézni? Zöld a hajad? Alighanem kreativitással fertőződtél, amire jelenleg még nem létezik hatásos gyógymód, de a képzőművészet segíthet, hogy rátalálj a saját utadra!

Ha középfokú művészeti képzésben (művészeti szakgimnáziumban) tervezed nyolcadik után a továbbtanulást, akkor érdemes időben elkezdeni a felkészülést. Ebben nyújt segítséget táborunk. Nem állítjuk, hogy egy hét alatt fel tudunk készíteni a sikeres középiskolai felvételire, de hasznos tanácsokkal, feladattípusokkal, technikai, esztétikai tanácsokkal segíthetjük a felkészülést. A festő, szobrász, ötvös, grafikus, mozgókép-és animációtervező, fotó szakok iránt érdeklődőknek segítünk a felvételiken előforduló feladattípusok megismerésével, gyakorlásával. Megmutatjuk, hogy hogyan kezdj hozzá egy csendélet elkészítéséhez, legyen az akár természeti, vagy mesterséges formák alkotta kompozíció.
Megmutatjuk, hogyan érdemes ötleteket gyűjteni egy kreatív rajzi/festési feladat elkészítéséhez, milyen eszközök, rajzi trükkök segíthetik a munkád. A portfólió (mappa) összeállításában is hasznos tanácsokat adhatunk arra nézve, hogy milyen munkákat érdemes a rajzi felkészültséged, ötletességed bemutatásához összeválogatnod (és mi az amit inkább ne).

Ha már jársz valahová előkészítőre, akkor is hasznos lehet táborunk, hiszen remek társaságban, inspiráló erdei, vízparti környezetben gyűjthetsz élményanyagot a rajzi munkáidhoz és rajzi munkákat a további élményekhez.

Ha művészeti egyetem felvételijére készülsz, abban is segítségedre lehetünk. A kreatív szakmai feladatokra való felkészülésben ugyanúgy, mint a digitális portfólió összeállításában. Művészeti egyetemeken tanuló diákoktól hallgathatsz személyes tapasztalatokat, élménybeszámolót.

Aki felkészít titeket a MŰVÉSZLÉTRE, A VILGMINDENSÉGRE ÉS MINDENRE nem más, mint kiváló tanárunk, Sinka Péter.Turnusok:

2. turnus: 2024. július 13-19. -Sinka Péter

Árak 

(előzetesen kalkulált árak, a közvetített szolgáltatások (szállás, étkezés) esetleges további árváltozásának függvényében minimális változás még lehetséges)

Teljes ár: 91.000 Ft (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Barát- és testvér- és visszatérő kedvezménnyel: 85.000 Ft /hét (7 nap 6 éjszaka, teljes ellátással)
Duplázó kedvezménnyel: 85.000 Ft/hét (mindkét hétre beiratkozás esetén)

Napközis teljes ár (Gyula környékieknek): 65.000 Ft (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)
Napközis ár barát és testvérkedvezménnyel (Gyula környékieknek): 60.000 Ft /hét (7 nap, teljes ellátással, szállás nélkül)

(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori bőséges étkezést házias jellegű ételekkel, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)

JELENTKEZEM A MŰVÉSZ LESZEK! TÁBORBA