WORKSHOPOK

Sokszorosító grafika-linómetszés

A workshop résztvevői bepillantást nyerhetnek a sokszorosító grafika szerteágazó világába, látásmódjának, mesterségbeli megközelítésének, szakmai fogásainak sajátosságaiba. Megismerhetik és kipróbálhatják a linómetszés technikáját, kifejezési lehetőségeit.
Tanáraink az alapoktól építkezve, a képi ötlet, vázlatkészítés, komponálás, metszés, festékezés, nyomtatás lépésein végigvezetve segítik a résztvevőket, hogy megéljék az alkotás örömét.


Festészet

A workshop résztvevői különböző festőtechnikákkal ismerkedhetnek, megtapasztalhatják az  akvarell-, akril-, és olajfestés technikai sajátosságait, kifejezési lehetőségeit. Megtanulhatják a képépítés módját, a láttatás, hangsúlyteremtés mikéntjét, a képi kifejezőeszközök hatásmechanizmusát. Nem élményfestés-hanem a festés élménye!


Tűzzománc

A tűzzománc workshopunkon a technika alapjaitól építkezve ismerjük meg sajátosságait, a tervkészítéstől a kész ékszerekig. 


Animáció

A workshop résztvevői megismerhetik az alapvető animációs látásmódot és technikákat, az animációs filmkészítés esztétikáját. A karakter és háttértervezés, a storyboardrajzolás ugyanúgy része a foglalkozásoknak, mint a stop motion fogások, vagy a felvételtechnika rejtelmeinek megismerése.


Tavaszi kreatív kurzusunkon (március 15-17) mind a négy workshop programja megjelenik. A workshopok résztvevőinek lehetősége lesz kipróbálni akár többféle tevékenységet. A későbbiekben modul rendszerrel a kurzusok további feladatai egymásra épülnek majd, egyre bővebb ismereteket nyújtva a választott művészeti ágban.

JELENTKEZEM A TAVASZI KURZUSRA